1025 ÖĞRENCİYE ÇANTA YARDIMI

1025 ÖĞRENCİYE ÇANTA YARDIMI23 Ekim 2018 Salı 10:21

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan 1025 ihtiyaç sahibi öğrenciye okul çantası yardımı yapıldı.

Her yıl düzenli olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere gerçekleştirilen kırtasiye yardımı bu yılda yapıldı. Ünye, Akkuş, Çaybaşı ve İkizce Milli Eğitim Müdürlükleri vasıtasıyla dağıtımı yapılan yardımla ilgili konuşan Başkanımız İrfan AKAR; İlköğretim öğrencilerimize Ünye Ticaret Borsamız bu yıl kırtasiye yardımı yapma kararı aldılar. Bizde ortak hareket ederek çanta alımı yaptık. Böylelikle bir çocuğumuzun iki ihtiyacını birden karşılamış olduk. Bu tür yardımlarımız devam edecek, eğitim için yapmış olduğumuz destekler bizleri mutlu ediyor dedi.