11 MİLYON LİRA KREDİ

11 MİLYON LİRA KREDİ13 Temmuz 2018 Cuma 15:12

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB öncülüğünde başlatılan esnaflara yönelik nefes kredisi tamamlandı.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar yaptığı açıklamada “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından garantörlüğü yapılan ve esnaflarımıza yönelik 200 bin liraya kadar olan nefes kredisi başvuruları sona erdi. Üyelerimizden 130’un üzerinde bir müracaat oldu ve bunlardan bankalarca kredi almalarında mani olmayan 120’nin üzerinde ki esnaflarımıza toplamda 11 Milyon Lira kredi verilmesini sağladık. Böylelikle Ünye esnafında bir nebze olsun nefes almış oldu, ekonomiye can vermiş olduk” dedi.

Esnaflarımızla her zaman yan yana olmayı amaçladıklarını söyleyen Başkan Akar “Odamız olarak esnaflarımıza yönelik KOBİ destekleri başta olmak üzere zaman zaman seminerler ve eğitimler veriyoruz. Bu eğitimler ile işimizde daha nasıl verimli olabiliriz, işimizi büyütme konusunda neler yapmamız gerektiği konularında bilgi alışverişi yapıyoruz. Amacımız bu seminerlere esnaflarımızın katılarak kendi işlerini daha da geliştirmeleridir.