KAYSERİ TİCARET ODASINA ZİYARET

KAYSERİ TİCARET ODASINA ZİYARET14 Mart 2017 Salı 16:21

Odamzı heyetinin Kayseri Ticaret Odasını ziyaretinde ÜTSO Başkanı Durmuş Zor, Odanın yaptığı yeni hizmet binasını başarılı bularak tebrik etti.

Ünye TSO Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Zor ve meclis üyelerinin yer aldığı ziyarette, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri konuk heyeti ağırladı.

Ziyaret kapsamında KTO’nun yeni hizmet binasını gezen Ünye Başkanı Zor, “Mükemmel bir bina olduğunu görüyorum. Kayseri Ticaret Odası yönetiminin üyelerine gerçek anlamda hizmet vermek niyetiyle çok samimi bir gayret içerisinde olduklarını gördük” dedi.

Kayseri Ticaret Odası çalışmalarına ve hizmetlerine ilişkin bilgileri konuklarıyla paylaşan Başkan Hiçyılmaz, “Meslek Komitesi toplantılarımızı ciddi yapıyoruz. Bazı odalarda yapıldığı gibi göstermelik meslek Komitesi toplantıları yapmıyoruz. Hatta meslek Komitesi toplantılarına katılmayanı düşürüyoruz, düşenlerin yerine yedekler geliyor. Meslek komitelerinin çok iyi çalıştığında neticeye varılacağına inanan bir yönetimiz. Çünkü Meslek Komitesi odaların belkemiğidir. Komitelerden gelen taleplerin yönetimi tarafından ile alınıp çözüme kavuşturulması önemlidir. Yönetim kurulu toplantı gündemini bunlarla belirlemek gerekir. Nitekim biz bu şekilde yapıyoruz Üyelerimize bu manada iyi hizmet verdiğimizin kanaatindeyiz” dedi.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği içerisindeki odalar arasında sıralama bakımdan iyi yerde olduklarını ifade eden Hiçyılmaz, “TOBB’da akredite oda konumundayız” dedi.

Ünye TSO Başkanı Zor, Ünye hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra oda çalışmalarını anlattı. 25 kişilik bir meclisleri olduğunu belirten Başkan Zor, seçildikten sonra yeni bir yönetim olarak üyelere ulaşma problemini çözmeye çalıştıklarını belirtti. 12 meslek grubuna sahip olduklarını ve bu gruplara ‘sizleri dinliyoruz’ şeklinde kahvaltılı programlarıyla ulaştıklarını aktardı.

Heyetler arası görüşmenin ardından, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz, Ünye icaret ve Sanayi Odası heyetine yeni hizmet binasını gezdirerek, verilen hizmetlere ilişkin detaylı bilgi verdi.

- Başkan Zor’dan övgü -

ÜTSO Başkanı Durmuş Zor, “Mükemmel bir bina yapmışsınız. Zemin katta üyelere hizmet edecek yerlerin olması, diğer katlarda da hem yönetim kademesindeki kişilerin, hem Meclis kademesindeki kişilerin görev yapacak olan insanların, meslek gruplarının her biriyle ilgili toplantıları ciddi düzeyde yapabilecek alt yapının hazırlanmış olması yönetimin o noktada bir meziyeti. Çünkü Türkiye genelinde biliyoruz ki sivil toplum örgütleri birazcık zorlama ile yürürler. Sadece rozet takmak gibi ağırlıklı olarak çalışan grupların olduğunu biliriz. Ama Kayseri Ticaret Odası yönetiminin üyelerine gerçek anlamda hizmet vermek niyetiyle çok samimi bir gayret içerisinde olduklarını gördük. Ben hem Başkanıma hem de tüm ekibine, çalışanlarına teşekkür ediyorum. Kendilerini de tekrar tekrar tebrik ediyorum” dedi.