ORDU ÜNİVERSİTESİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK

ORDU ÜNİVERSİTESİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK04 Mayıs 2018 Cuma 10:22

Başkanımız İrfan AKAR Ordu Üniversitesi Danışma Kurulu Toplantısına ev sahipliği yaptı.

Ordu Üniversitesi Danışma Kurulu Toplantısı Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ordu Üniversitesi Rektörü Tarık YARILGAÇ, Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İrfan AKAR, TKDK İl Koordinatörü Mustafa YÜCEL, KOSGEB Ordu Müdürü Sinan ŞAHİN ve Kurul Üyeleri katıldılar.

Toplantıda bir çok konuya değinilirken, Ünye Kampüs alanı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.