SEL SONRASI GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

SEL SONRASI GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ23 Ekim 2018 Salı 09:56

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar ve ekibi, 14 Temmuz gecesi Ünye’de yaşanan sel felaketi sonrası üyelerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ünye’de yaşanan sel sonrası üyelerini tek tek ziyaret eden ÜTSO Başkanı İrfan akar ve ekibi, selden zarar gören esnaflara ziyaret gerçekleştirdi. İş yerlerini ziyaret eden Başkan Akar, “Üyelerimize geçmiş olsun diliyoruz. Tabi ki öncelikle can kaybının olmaması bizler için de sevindirici. Üyelerimize baktığımızda işlerine devam ediyorlar. İnşallah böyle bir olay tekrar yaşanmaz.Herkese tekrardan geçmiş olsun” dedi.

Programda Güney Denim Tekstil, Sönmez Cam AŞ – Faruk Sönmez, DARTEKS Fabrikası – Davut Darıoğlu, Benli Orman Ürünleri – Burhan Benli, Şener Hurdacılık – Hüseyin Şener, Işık Mozaik – Dursun Odabaşı ziyaret edildi.